Menu
Direct boeken:

Historisch Landgoed midden in de prachtige, gastvrije Achterhoek

Welkom bij

Landgoed Ehzerwold

Hotel Landgoed Ehzerwold ligt vlak buiten het Gelderse dorpje Almen, in de Berkelvallei van de mooie Achterhoek. Het hotel grenst aan het mooie natuurgebied de Velhorst, waar u mooi kunt wandelen en fietsen. De Gelderse Achterhoek wordt gekenmerkt door groen, rust en ruimte. Dichtbij het dorpje almen liggen de Hanzesteden Zutphen en Deventer, wat zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen.

In onze parktuin hebben wij 2 bijgebouwen waar de hotelkamers zich bevinden. De kamers zijn ruim, voorzien van een eigen badkamer ( met douche ), föhn, bureau en een zitje. Het hotel beschikt over een restaurant met serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge waar u ook een lunch kunt nuttigen. Er zijn twee grote, zonnige terrassen waar u heerlijk kunt genieten van een drankje of hapje met uitzicht op de Parktuin.

Onze sportfaciliteiten bestaan uit: biljart, dart, jeu de boules, tafeltennis, boerengolf, dammen en schaken. Wij verhuren tevens fietsen.

Boek een kamer


Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 14
7218 BS Almen

E receptie@ehzerwold.nl
T 0575-431143
I www.ehzerwold.nl